Albarakatürk Müdürü Mehmet Yaşar, İTSO’yu Ziyaret Etti

0
194

itso-albarakatürkAlbarakatürk İskenderun Şube Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yaşar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak bölge ve ülke ekonomisi konuşuldu. Ziyarette seçim sonrası yatırımcıların ve sanayicilerin durumları konusunda da değerlendirilmeler yapıldı. İskenderun’un sanayi ve liman şehri olması sebebiyle önemli bir ticaret merkezi olduğuna vurgu yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun Limanı, demir çelik sanayisi ve özellikle filtre sektörü ile ülke ve bölge ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. İhracat rakamlarının büyük bir kısmı demir çelik sektörünü kapsıyor. İskenderun Limanından daha çok hareket bekliyoruz. Türkiye yeni bir seçimden çıktı ve seçim sonrası süreç merakla bekleniyor” dedi.

Albarakatürk İskenderun Şube Müdürü Mehmet Yaşar da İskenderun’da göreve başladıktan sonra şehrin ekonomik yönünü daha iyi tanımak ve İTSO yönetimi ile tanışmak için ziyarette bulunduklarını vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here