Ak Partili Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri

0
120

Özel; “Şimdi Coşkumuzu İcraatlara Dökme Zamanıdır”

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerin gerçekleştirdi.

Hatay’ın tüm ilçelerini dolaşan Ak Partili Vekiller, geçtiğimiz haftasonu da İskenderun İlçe Teşkilatındaki geniş katılımlı toplantıda seçmenlerine teşekkür ettiler.

Partililer tarafından coşkuyla karşılanan Vekiller, gösterilen ilgiden ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler. Ak Parti Hatay il Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bazı ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları, aday adayları ile eski dönem milletvekillerinin de katılım gösterdiği toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, seçim sonrası çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

Verdikleri destekten ötürü İskenderunlulara teşekkür eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil de bu dönemde İskenderun’un hizmete doyacağını kaydetti.

Cumhur İttifakının 6 milletvekilinin birlikte Hatay’a hizmet edeceklerini vurgulayan Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler; “24 haziran seçim kampanyası kısa vakitte yapıldı. Çok kişiye dokunduk, çok gezdik. Adaylarımız, teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla gece gündüz demeden çalıştık. Cumhur İttifakı olarak 6 vekil çıkardık. Bu seçim bir fırsat dedik. 6 vekilimiz kol-kola çalışacak ve Hatay şahlanacak. Bundan sonra vakit icraat vakti. Hatay’ın daha güçlü olması için el birliğiyle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Ak Parti’nin 5’nci sıra milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik; “Artık söz söyleme değil, taş üstüne taş koyma vaktidir. Sizlere hizmet sözü veriyoruz” dedi.

4’ncü sıra Milletvekili Hüseyin Şanverdi ise; “Bugünden itibaren Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi başlamıştır. Recep Tayyip Erdoğan başkan olmuştur. Hep birlikte Hatay’a hizmet edeceğiz. Vakit hizmet vaktidir” dedi.

‘İskenderun seninle gurur duyuyor’ sloganları ve alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan 3. sıra Milletvekili Abdulkadir Özel de, ‘ben sizlerle gurur duyuyorum’ diyerek Hatay’a hizmet için hazır olduğunu vurguladı. Özel konuşmasında; “24 Haziran’ı zaferle taçlandırmak için çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler meydanlarda sözler aldık ve milletimiz sözünü tuttu, bizleri mahcup etmedi bizi yüz üstü bırakmadı. Milletimiz yine kendini iktidara taşıdı, yine milletin adamı cumhurbaşkanı oldu, milletin partisi de birinci parti oldu. Büyük bir aile olduğumuzu seçim boyunca gördük, gösterdik. Zafer yaklaştı dedik, birbirimize kenetlendik. En sonunda da zafer dedik. Şimdi coşkumuzu artık icraatlara hizmetlere dökme zamanıdır.

Gayretimizi enerjimizi millete hizmet için kanalize etme, enerjiyi oraya dökme zamanıdır. Gücümüz yettiğince milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Şimdi milletin çizdiği rotada ve güzergahta emin adımlarla 2023’e, 2053’e ve 2071’e ilerleme zamanıdır. Bu zaferi taçlandıran gayretlerinizden ötürü sizlere tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kültür ve Turizm Bakan yardımcılığı görevini yürütürken Hatay Milletvekilliğine ikinci sıradan aday olan Hüseyin Yayman ise, her zamanki gibi coşkulu ve duygulu konuşması arasında 6’ncı sıra adayı Avukat Abdülkerim Güven’i Ankara’ya götürememenin üzüntüsünü dile getirdi ve önümüzdeki döneme Abdülkerim Güven’le birlikte Ankara’da görev yapmak isteğine vurgu yaptı. Yayman; “Seçim biter biz ertesi gün diğer seçime hazırlanırız. Ak Parti siyaseti budur. Oy veren vermeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimiz olacak. Artık laf üstüne laf koyma değil icraat zamanı. kapımız, yüreğimiz sonuna kadar İskenderunlulara açık” dedi.

Son olarak söz alan 1. sıra Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da, tüm Hatay milletvekillerine ağabeylik yapacağı mesajını verdi ve Hatay’a yapılacak hizmetleri el birliğiyle yapacaklarına dikkat çekerek; “Durmak yok yola devam felsefesiyle devam edeceğiz. Asıl görevimiz olan yasama faaliyetlerini aksatmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun’u daha ileri seviyelere taşımak, hizmetlerin maksimum seviyede olmasını sağlamak, Hatay’ı büyütmek için sizlerle, yerel ve henel yöneticilerle istişare içinde çalışacağız. İnsanlarımız millet olarak bu kararı verdi. İstikrardan yana tavır koydu. Türkiye’de artık bu dönemde aritmetik değil geometrik bir artışla hizmetler devam edecek” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here