Ak Partili Kadınlardan Fatma Şahin’e Büyük İlgi

1
44

fatma şahin ziyaret1Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, bir dizi ziyaret ve program için geldiği İskenderun’da kadınlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şahin, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ile birlikte, Ak Parti İskenderun Kadın Kolları tarafından Grand Plaza’da düzenlenen programa katıldı.

Etkinlikte öncelikle söz alan ve yaklaşan yerel seçimleri kazanmak için herkesin çok çalışması gerektiğini ifade eden Ak Parti Büyükşehir Adayı Ergin, seçimlere kadar hiç kimsenin rehavete kapılmaması istedi. Ergin, 365 günün her bir gününün kadınlar günü olarak kutlaması gerektiğini belirterek, büyükşehir projelerinde kadınlara önem verdiklerini de ifade etti.

Kadınların, dünyanın nesnesi olarak değil, öznesi olacağını ifade eden Şahin ise; “Sadullah Ergin, bakanlığı dönemi boyunca önce kadın dedi. Eğitimde, sağlıkta, hak ve adalette önce kadın dedi. ‘Kadınsız demokrasi olmaz, kadınsız kalkınma olmaz’ dedi. Ben kendisine bugüne kadar yaptıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şuana kadar verdikleri desteklerden dolayı bayanlara teşekkür eden Seyfi Dingil ise kadınların başlarının tacı olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından kadınlar günü dolayısı ile yelken kulübünde bayanlara yönelik yemek programı düzenlendi. Programa, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, İbrahim Halil Mazıcıoğlu, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Katsal ve çok sayıda kadın partili katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here