“Bizim Projelerimiz, Uygulanabilir, Gerçekçi Projeler”

0
86

civelek-sanayi3Başkan Civelek Sanayi Esnafının Konuğu Oldu

Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, sanayi esnafının konuğu oldu. Sanayi Sitesindeki Asal Çatı Metal adlı işyerinde Ali Abbas Alay’ın konuğu olan Başkan Civelek, yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, partililer ve sanayi esnafının da katıldığı kahvaltılı toplantıda, sanayi esnafı ile bir arada olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Önemli olan hep birlikte olmak, kalben ve hizmette memlekete sahip çıkmak. Beş yılda birçok çalışma ve hizmetler yaptık. Bilimi her zaman ön planda tuttuk. Yaptığımız işin başında, küresel iklim değişikliğine önlemler aldık. İskenderun’un su sorunu çözüldü. Su olmadan hayat devam edemiyor. Halkın verdiği vergilerle oluşmuş bütçeyi çarçur etmedik, kul hakkı yemedik, yedirmedik. Esnafımızın her zaman yanında olduk. Esnaf olmadan üretim olmuyor. Esnafta ahilik kültürü var. Bu kültüre ülkemizin ihtiyacı var” dedi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet fazilettir’ veciz sözüne dikkat çeken Belediye Başkanı Civelek; “Cumhuriyete sahip çıkacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacağız” diye konuştu.

Projelerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Civelek; “Bizim projelerimiz çılgın değil. Uygulanabilir, gerçekçi projeler. Akıllı, hayata geçebilen, insanın yaşamını kolaylaştıran projeler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here