Seyfi Dingil; “En Önemli Projemiz İstihdam”

1
284

seyfi dingil2Ak Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun ziraat bahçesinde düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Dingil; “Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra İskenderun’u hizmet Belediyeciliği ile tanıştıracağız. Sosyal belediyecilik nasıl yapılır bu millete göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Ak Partili Seyfi Dingil, belediyeciliğin sadece yol kaldırım işi olmadığını belirterek; “Projemiz çok, ufkumuz geniş! Çünkü biz belediyeciyiz. Biz proje uzmanıyız, biz bütçe uzmanıyız. İskenderun’da büyük projelere imza atacağız. Allah nasip ederse 30 Mart’tan sonra İskenderun’u hizmet Belediyeciliği ile tanıştıracağız. En önemli projemiz istihdam. Bu kentin artık asfalt, kaldırım ile uğraşacak zamanı kalmadı” dedi.

seyfi dingil3

Halkın dilinde İskenderun’a emekliler şehri denildiğine de işaret eden Dingil; “Allah bize bütün nimetleri vermiş. Dağı, ormanı, yaylayı, denizi vermiş. Herkes çağın projesi olarak Marmaray projesini gösteriyor ama istihdam açısından bu projemiz daha çok önemli. Akdeniz’in en büyük tersanesini İskenderun’a düşünüyoruz. Devlet planlama da çalışmalar yapılıyor. Bu neden İskenderun’a yapılıyor? Çünkü İskenderun enerji merkezi!” diye konuştu.

İskenderun sahilinin eşsiz bir güzelliği olduğunu da ifade eden Seyfi Dingil; “Mevcut yönetim sadece bir çay ocağı ve tuvalet yaptı. Bu sahil bodrumda Alanya’da olsa o şehrin insanı sabaha kadar sahilde vakit geçirir. Allah aşkına bir bakın akşam zifiri karanlık saat altıda kimse kalmıyor. Sosyal belediyecilik nasıl yapılır bu millete göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, basın mensuplarına tek-tek projelerini açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here