5 Temmuz Stadında Çalışmalar Hızlandırıldı

0
85

Uzun zamandır atıl vaziyette bulunan İskenderun 5 Temmuz Stadında, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in girişimleriyle başlatılan çalışmalar hızlandırıldı. Statta inceleme yapan Başkan Seyfi Dingil, tadilatların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Önümüzdeki Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan İskenderun Belediyespor’un maçlarını oynayacağı 5 Temmuz stadında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, stadının tadilatının bir an önce bitirilmesini istedi.

Yeni Stat İçin Girişim…

İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, Spor Koordinatörü Levent Erköse’nin yanı sıra Başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Seyfi Dingil; “5 Temmuz Stadının tahsisi konusunda girişimlerde bulunduk. Sporseverler burada müsabaka izlemek istiyor. Bizlerde bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Tesis şu anda kullanılamaz vaziyettedir. El birliğiyle stadımızı tekrar ayağa kaldıracağız.

Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan randevu alarak yeni stat için de ricada bulunacağız. Futbolcuların konaklayacağı tesisleri de yenileme yapacağız” dedi.

Tesisler de Tadilattan Geçecek

Beraberinde İskenderun Belediye Spor kulüp yetkilileri ve daire amirleriyle birlikte futbolcuların konaklayacağı tesisleri de inceleyen Başkan Seyfi Dingil; “Tesisleri en yakın zamana kadar Belediye imkânlarımızla yaşanır hale getirin” talimatını verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here