19 Mayıs Kutlamaları Başladı

0
113

kaymakam ziyaret419 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile bir grup öğrenci, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Su, kendilerine emanet edilen bu ülkeyi gelecekte daha iyi seviyelere taşıyabilmek için donanımlı, bilgili ve kültür olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Şemsettin Mursaloğlu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Bekir Yıldız ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Eyüp Sabri Çiçek ile birlikte dün Kaymakam İhsan Su’yu ziyaret ettiler. Öğrencilerin takdim ettiği çiçeği büyük mutlulukla alan Kaymakam Su; “19 Mayıs 1919 günü bizim için çok önemli bir gündür. O gün özgürlük ateşinin yakıldığı tarihtir. Kurtuluş için atılan ilk adımla beraber bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kuruldu. O nedenle tüm ulusumuz açısından önemli bir gündür. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, bu günü siz gençlere emanet etmiştir. Sizlerde bu güne sahip çıkın! Sahip çıkacağınıza da yürekten inanıyorum. Çünkü gözlerinizdeki o ışıltıyı görebiliyorum” dedi.

Öğrencilere öğütlerde de bulunan Kaymakam Su; “Geleceğimiz sizlere emanettir. Bunun için de, sizler bilgili, kültürlü ve donanımlı birer birey olmalısınız. Gelecekte Türkiye Cumhuriyetini çok daha iyi seviyelere götürebilmek için bu gereklidir” diye konuştu. Kaymakam Su, ziyareti gerçekleştiren öğrenciler nezdinde tüm gençlerin bayramını kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here