İTSO Başkanı Yılmaz Mazbatasını Aldı!

0
254

itso yönetim1Yapılan kongre sonunda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı seçilen Levent Hakkı Yılmaz, dün İskenderun Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’a el birliği ile sahip çıkmak için çaba sarf edeceğini belirtti.

İTSO Başkanı seçilen Levent Hakkı Yılmaz ile birlikte İTSO yönetim kurulu üyeleri Özcan Aslan, Mahir Taner, Adnan Mursaloğlu, Gassan Kuran, Muhsin Yeter, Okan Belli, Bülent Seküçoğlu ve Necat Özkaya, dün 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanı 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Dr. Mesut Bilen’i ziyaret ettiler. İskenderun İlçe Seçim Kurulu Büro Müdürü Hikmet Ersoy’un da hazır bulunduğu ziyarette, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, mazbatasını imzalayarak teslim aldı. 1 Nolu İlçe Seçim Kurulu Başkanı 1. Asliye Ceza Mah. Hakimi Dr. Mesut Bilen, İTSO yönetiminin başarılı bir seçim süreci geçirdiğini belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

Mazbatasını alan Başkan Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’a el birliği ile sahip çıkmak için çaba sarf edeceğiz. Tüm üyelerimize yakınım. Ben başkan olduğum gibi bütün arkadaşlarımızın İskenderun için elin taşın altına koyacağına yürekten inanıyorum” dedi.

İTSO yönetimi mazbatasını aldıktan sonra 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil Yüksel’i de makamında ziyaret ettiler. İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Tatar da İTSO yönetimine başarılan diledi.

itso yönetim2

Öte Yandan, İTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Levent Hakkı Yılmaz’a ilk ziyareti İskenderunlu İşadamı Nuri Üysen gerçekleştirdi. İşadamı Üysen, başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevinde başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here