19 Mayıs, Belen’de Törenlerle Kutlandı

0
219

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Belen’de de törenlerle kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında ilk olarak Belen İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Ata’nın manevi huzuruna sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından tüm şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Erdal Ayvazoğlu, 19 Mayıs tarihinin önemine vurgu yaparak gençlere çok çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Konuşmanın ardından günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okundu. Gençler, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile Gençliğin Ata’ya Cevabını da okudu.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, öğrenci, öğretmen ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen buradaki törenin ardından Belen Çok Programlı Anadolu Lisenin Konferans Salonunda bir tören düzenlendi.

Buradaki törende ise şiirler okundu, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı ve son olarak 19 Mayıs Oratoryosu sahnelendi. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here