Zülüflühan’da Elektrik İsyanı!

0
120

zülüflühan1Antakya’ya bağlı Serinyol Zülüflühan’da MKÜ kampusu civarında her gün her gece zamanlı-zamansız kesilen elektrik bölgede yaşayan vatandaşları adeta canından bezdirdi. Elektrik kesintilerinin nedenini bile öğrenemeyen vatandaşlar, bu sıkıntının bir an önce giderilmesini istedi.

Kesintilerden dolayı dolaptaki tüm yiyeceklerini attıklarını, ne televizyon ne telefonlarının çalıştığını, diz üstü bilgisayar ve telefonlarını bile şarj edemedikleri yönünde sıkıntılarını dile getiren Zülüflühan sakinleri, etrafta tamirat veya bakım çalışmasına da rast gelmediklerini belirterek sıkıntının kaynağını bile öğrenemediklerini kaydettiler.

186 Elektrik Arızayı sürekli aradıklarını ancak kendilerine muhatap olacak kimseyi bulamayıp, dertlerini dile getiremediklerinden de yakınan bölgedeki mahalle sakinleri, son çare olarak gazete ve televizyon gibi medya kuruluşlarını arayarak bu sıkıntıya çare arama girişiminde bulunduklarını belirttiler.

Yaşanan Elektrik kesintileri ile ilgili geçerli bir sebep duymak isteyen vatandaşlar, eğer sıkıntı varsa bu durumun bir an önce düzeltilmesini, yetkililerin buradan yükselen bu sese bir an önce kulak vermesini de talep ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here