CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı; “Erdoğan’ın Oyununa Gelmeyeceğiz”

0
219

hilmi yarayıcı3CHP milletvekilleri 7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan tabloyu vatandaşlarla paylaşmak için il ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kentimize gelerek istişarelerde bulunan CHP Heyetinin yanı sıra CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı da İstanbul Milletvekili Selina Doğan ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ile birlikte Karabük’e gitti

Burada partililerle bir araya gelen CHP milletvekilleri bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Haziran’da ortaya çıkan milli iradeye karşı darbe yaptığını belirterek; “Erdoğan’ın kirli ve kanlı oyununa gelmeyeceğiz” dediler.

Koalisyon görüşmeleri hakkında değerlendirmelerde bulunan CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, CHP’nin ‘önce Türkiye’ diyerek koalisyon masasına oturduğunu ancak AKP’nin amacının hükümet kurmak olmadığının ortaya çıktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarını sürdürebilmek için kirli ve kanlı bir oyun oynadığını belirten Yarayıcı; “Erdoğan’ın bu oyununa gelmeyeceğiz. Biz ısrarla barış diyeceğiz” diye konuştu. Yarayıcı, seçim güvenliği konusundaki endişelerini de paylaştı.

CHP’nin kurduğu fabrikaya CHP milletvekilleri alınmadı

Milletvekilleri ziyaretleri kapsamında Kardemir Demir Çelik fabrikasını ziyaret etmek istedi. Üretimi yerinde görmek isteyen milletvekillerine Kardemir yönetimi tarafından izin verilmedi. Gerekçe olarak ise ‘yaklaşan seçimler’ gösterildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here