Zorlu ve Stresli 90 Dakikalar!

0
79

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizi yarın zorlu bir 90 dakika daha bekliyor. İskenderun Demir Çelikspor, Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor, düşme hattından uzaklaşmak adına, grubunda lider olan Hatayspor ise liderliğini korumak adına yarın sahaya çıkıyorlar.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamayan İskenderun Demir Çelikspor, düşme hattından bir türlü çıkamıyor. Özellikle manevi destekten yoksun bir şekilde karşılaşmalara çıkan İskenderun Demir Çelikspor, yarın evinde Bugsaşspor’u konuk ediyor.

Grubunda liderliğini sürdüren Hatayspor, son haftalardaki puan kayıpları kentte huzursuzluk yaratırken, yarın deplasmanda Kırklarelispor karşısına galibiyet için çıkıyor. Zorlu lig maratonun puan kayıplarının olabileceğini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, her şeye rağmen sezonun sonunda mutlaka şampiyon olacaklarına olan inancının tam olduğunu belirtti.

Payas Belediyespor 1975, ligdeki kötü gidişine dur demek için yarın deplasmanda Yeşil Bursa A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Evinde Arsinspor’u konuk edecek olan Kırıkhanspor, taraftar desteğini arkasına alarak rakibini yenerek, taraftarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. Maç hazırlıklarını tamamlayan Kırıkhanspor futbolcuları, maç saatini beklemeye başladılar. Haftanın Programı şöyle;

İskenderun Demir Çelikspor-Bugsaşspor

16 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: İskenderun 5 Temmuz

Emre Kosif, Süleyman Yavaşoğlu, Yusuf Bozdoğan

Kırklarelispor-Hatayspor

16 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Lüleburgaz 8 Kasım

Ümit Öztürk, Özmen Atalay, Mehmet Öztan

Yeşil Bursa A.Ş.-Payas Belediyespor 1975

16 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Minareli Çavuş Spor Tesisleri

Mert Güzenge, Gökçen Seven, Ogün Kamacı

Kırıkhanspor-Arsinspor

16 Şubat 2014 Pazar Saat: 13.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Bayram Başkan, Fettah Yiğit, Ali Balsatar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here