Zorkun’dan 100 Dilek, 100 Gülen Yüz Projesi

0
122

yüz gülen yüzGazeteci Mehmet Hüseyin Zorkun, uzun bir süredir hayalinde olan önemli bir projeyi hayata geçirdiğini ifade ederek; “100 dilek, 100 gülen Yüz adını verdiğim bu proje kapsamında yüzlerce çocuğun hayallerini süsleyen dileklerini gerçekleştiriyorum” dedi.

Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan Gazeteci Hüseyin Zorkun, uzun bir süredir hayalinde olan önemli bir projeyi hayata geçirdi ve bu alanda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Zorkun, bu proje fikrinin yaklaşık 6 yıl önce bir hayal ile doğduğuna dikkat çekerek, son 3 yıldır projeyi kendi imkanları çerçevesinde uyguladığını belirtti.

Gazeteci Zorkun yaptığı açıklamada, uzun yıllardır İzcilik çatısı altında sosyal-kültürel-sportif ve çevre alanlarında birçok başarılı çalışmalara imza attıklarına dikkat çekerek; “Toplumsal dayanışmayı sağlayan çalışmalar yapmak bizlere mutluluk veriyor. Bugüne kadar, pek çok projeyle başarılı çalışmalara imza attık. Şimdi ise, benim yaklaşık olarak 6 yıldır hayalimde olan ama çeşitli sebeplerden dolayı hep ertelemek zorunda kaldığım ve son 3 yıldır kendi imkânlarımla yürütmeye çalıştığım önemli bir projeyi hayata geçirdim. 100 dilek, 100 gülen Yüz adını verdiğim bu proje kapsamında yüzlerce çocuğun hayallerini süsleyen dileklerini gerçekleştirmeye çalışıyorum” dedi.

Proje hakkında kısa bir bilgi veren Gazeteci Zorkun; “Her ay çocukların dileklerini topluyorum. Her 100 dilek bize ulaştığında bu dileklerin gerçekleşmesi için gerekli çalışmayı yapıyorum. Her 100 dileğin gerçekleşmesi sonucunda yeni bir 100 dilek toplanacak ve bu proje sürekli olarak devam edecektir. Çocukların dilekleri konusunda bir sınırlama olmayacak. Her ihtiyaç sahibi çocuk her türlü dilek ve hayalini bize iletebilecektir. İmkanı olan çocuklarımız dileklerini kendileri yazarak bize posta ya da e-mail ile ulaşabilecekler. Durumu olmayan ama bize ulaşmak isteyen çocuklara ise çevresinde bulunan büyükler yardımcı olacak ve çocukların dileklerini bizlere iletecekler. Dileklerin bize ulaşması ve gerçekleşmesi için herkesten destek bekliyoruz” diye konuştu.

Gazeteci Zorkun, ‘100 dilek, 100 gülen Yüz’ projesi ile ihtiyaç sahibi olan tüm çocukların yüzlerini güldürmeyi hedeflediklerini dile getirerek; “Projemiz ile ilgili tüm gelişmeler ve haberler, www.antakyahaber.net sitemizde 100 dilek kategorisi içinde yer alacaktır. Ayrıca ihtiyaç sahibi çocuklar ve çevresinde dileklerini iletmek isteyen çocuk bulunan herkes dileklerini P.K. 200 posta adresine veya hzorkun@gmail.com e-mail adresine gönderebilirler. Gönderilen dilek ve istek yazılarında, mutlaka çocuğun adı-soyadı, yaşı, dileği, adresi ve bir irtibat telefonu bulunması gerekir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here