İkinci ve Üçüncü Lig Temsilcilerimizin Programı

0
54

spor-programSpor Toto 2. Lig ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu oynayacakları karşılaşmalarının programı belli oldu. İskenderun Demir Çelikspor ile Kırıkhanspor rakiplerini evlerinde konuk ederken, Hatayspor ile Payas Belediyespor 1975’de haftayı deplasmanda geçirip, galibiyeti kovalayacaklar.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubunda yer alan Hatayspor, ligde 4 maçta topladığı 9 puan ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Liderliğini Göztepe A.Ş. karşısında alacağı galibiyet ile sürdürmek isteyen Hatayspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlarken, bugün maçın oynanacağı statta hafif bir idman yapması bekleniyor. Sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, rakiplerinin gücünü bildiklerini kaydederek; “Bizim takımın gücüde ortadadır. Rakibimizi yenecek güçteyiz. Ben takımıma güveniyor. İzmir deplasmanında lider olarak döneceğimizde inanıyorum” dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, Altınordu A.Ş.’yi evinde konuk edecek. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, öncülüğünde çalışmalarını sürdüren İskenderun Demir Çelikspor futbolcuları, taraftarlarına galibiyet coşkusu yaşatmakta kararlı görünüyorlar.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975 futbol takımı da ligde istediği performansı yakalayamamanın sıkıntısını yaşıyor. Ligde istikrarlı bir performans sürdürmek istediklerini belirten yönetim, yarın oynayacakları Ümraniyespor maçı ile bu istikrarı yakalamak istediklerini belirttiler.

Spor Toto 3. Lig 3. grupta mücadele eden Kırıkhanspor, yeni hoca Ali Eren ile yeni başarılar elde etmek istiyor. Yarın evinde konuk edecekleri Ayvalıkgücü Belediyespor maçı ile lige yeni bir sayfa başlatmak isteyen Kırıkhanspor, başarıya olan suskunluklarını yarın maç ile gidermek ve bu başarıyı ileriki haftalara da taşımak istiyor. Haftanın programı şöyle: è è

Göztepe A.Ş.-Hatayspor

6 Ekim 2013 Pazar saat: 15.00

DYO Alsancak Stadı

Mesut Çarık, Barış Önal, Turgut Evran

İskenderun Demir Çelikspor-Altınordu A.Ş.

6 Ekim 2013 Pazar saat: 15.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mustafa Kürşad Filiz, Salim Duran, Candaş Elbil

Ümraniyespor-Payas Belediyespor 1975

6 Ekim 2013 Pazar saat: 15.00

Ümraniye Bld. İlçe Stadı

Burak Olcar, Fatih Soyaydın, Emir Kılıçarslan

Kırıkhanspor-Ayvalıkgücü Bld.Spor

6 Ekim 2013 Pazar saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Hasan Ertuğan, Mehmet Sinan Akgül, Barış Bakırcıoğlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here