Ziraat Türkiye Kupasında Eşleşmeler Belli Oldu

0
64

ziraat türkiye kupası1Bu yıl 52.’si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakalarının kurası dün çekildi. Yapılan kura çekiminde kupada işlimizi temsil edecek olan İskenderun Demir Çelikspor ile Hatayspor’un da rakipleri belli oldu.

Kura çekimine, Profesyonel Kurul Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri ve Ziraat Bankası yetkilileri katıldı. Kura çekimi öncesi konuşan Arif Koşar; “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Futbol Federasyonuna, Türkiye’ye yakışır maçlar izlemeye devam edeceğiz. Burada gerçekleştireceğimiz çekilişle alt liglerimizde yer alan takımlarımız, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig takımları ile eşleşecek. Sadece takımlar değil, şehirler kucaklaşacak” dedi.

Konuşmanın ardından yapılan kura çekiminde 1. turdan yükselen 40 takım ile Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden 36, PTT 1. Lig’de mücadele eden 19 ve Spor Toto Süper Lig’de Avrupa Kupalarına katılmayan 13 takım yer aldı. Seri başı olan 54 takım, diğer 54 takımla eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Müsabakaları 24-25-26 Eylül tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve 54 takım 3. Tur Müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Yapılan kura çekimi sonunda İskenderun Demir Çelikspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Hatayspor’da Osmaniye 2011 takımı ile eşleşti. Her iki temsilcimiz de maçlarını deplasmanda oynayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here