Paralı Yönetim Olmasaydı Takım Düşmezdi!

0
251

iskenderunspor9İskenderunspor taraftarı bu dramın tek sorumlusunun paralı yöneticiler olduğunu savundu…

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde oynaması gerekken İskenderunspor 1967, takımda oynatacak oyuncu olmadığı için geçen hafta sahaya çıkamamıştı. Bu hafta sonu da aynı sıkıntı nedeniyle saha çıkması beklenmeyen İskenderunspor 1967’nin yönetimi de halen sessizliğini koruyor.

Büyük özveri ve umutlarla çıktığı profesyonel ligde sadece iki sezon tutunabilen İskenderunspor 1967’nin bu noktaya gelmesinde hiç kimse kabahatin kendinde olduğunu kabullenmiyor. Sedat Uysal, Mustafa Baştuğ, Levent Yılmaz, Nevzat Barak, Ali Dündar Çetin, Çağrı Belibağlı, Müfit Tennioğlu, Aksel Butros, Kazım Yıldız, Edip Zelluh, Ali Dündar Çetin, Anıl Abacı, Süleyman Çelik, Levent Hakkı Yılmaz, Hüseyin Fırat, Sinan Yeşilyurt, Ökkeş Demirel, Adnan Çalışkan, Bayram Alpagül, Mustafa Çöloğlu, Cemil Uğutmen, Ahmet Öz ve Nuri Üysen gibi İskenderun’un önde gelen işadamlarından oluşan kulüp yöneticilerinin birçoğu, takımın bu noktalara düşmesinin ardından istifa etti.

İskenderunspor taraftarı düşülen bu dramın tek sorumlusunun paralı yöneticiler olduğunu savunurken, İskenderunlu sporcuların cefakâr olduklarını parasız da sahaya çıkarak maçlarını oynayabileceğine vurgu yaptı. Paralı yönetim varken, futbolcuların para almadan sahaya çıkmayacağına değinilen açıklamalarda; “Takımın bu noktaya gelmesinde en büyük suçlu bu yönetimi oluşturanlardadır. Daha önceki hocanın parasını ödemeyip, getirdikleri yeni hocadır. Dışarıdan sakat ya da top oynamamış futbolcuları alıp bu takımı düşürüp sonrada kenara çekilen yöneticilerdir. Bu takımın düşmesinde mülki dair amirlerinin de suçu vardır” değerlendirmesinde bulunuldu.

Mavi-Turuncu renklere gönül vermiş taraftarlar ayrıca; “Türkiye’nin ekonomik alanda geliri en yüksek olan ilçemizin bu güzide takımı, maddi durumu güçlü işadamlarından oluşmasına rağmen maddi imkansızlıktan dolayı amatör ligine düşmüş ve şuanda maçlara çıkacak kadro bulamıyor” diyerek, bu duruma tepkilerini dile getirdiler ve takımın elbirliği ile düşürülmesine sitem ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here