Zinneha Ailesi’nin Anne Acısı

0
1013

hanni zinneha cenaze1Antakya’nın tanınmış ailelerinden olan Zinneha ailesi, aile büyüklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. Zinneha ailesinin değerli anneleri ve Gazetemizin Editörü Helga Terbiyeli’nin anneannesi Hanni Zinneha bir süredir muzdarip olduğu hastalığına yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Beş çocuk ve on dört torun sahibi olan Hanni Zinneha 87 yaşında yaşama veda etti. Merhum Zinneha için Antakya Aziz Petrus ve Pavlus Ortodoks Kilisesinde cenaze ayini düzenlendi. Cenaze törenine merhumenin kardeşleri, çocukları, torunları, dost ve akrabaları ile sevenleri katıldı.

Kilise Pederleri Can Dellüller ve Dimitri Doğum’un yönettiği cenaze ayininin ardından Hanni Zinneha’nın naşı Antakya Asri Mezarlığındaki aile kabristanında defnedildi. Definin ardından merhumenin kardeşleri ve çocukları kilise salonunda taziyeleri kabul etti.

İskenderun Gazetesi olarak hayatını kaybeden Hanni Zinneha’ya Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına başsağlığı diliyoruz.

hanni zinneha5

TEŞEKKÜR

Değerli aile büyüğümüz, Annemiz Hanni ZİNNEHA’nın vefatı nedeniyle gerek cenaze törenine ve gerekse taziyeye gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan tüm dost akraba ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz. AİLESİ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here