İsdemir Yönetimi İftar Sofrasında Basınla Bir Araya Geldi

0
102

isdemir iftar1İsdemir yönetimi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirerek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geleneksel iftar yemeğine her zamanki gibi yoğun katılım oldu. Yurt dışında olan Genel Müdür Recep Özhan adına, misafirlerini en samimi duyguları ile ağırlayan Genel Müdür yardımcısı Şafak Çapar, iftar sonrası kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, Genel Müdür Özhan’ın selamlarını ileten Şafak Çapar, kısa bir süre önce aramızdan ayrılan meslektaşımız Adnan Tink için de taziye dileklerini yineledi. Çapar; “Yaptığımız hemen her çalışmada, basın mensuplarının desteğini görmek bize güç veriyor. Sayın Genel Müdürümüz ile bugün yaptığım görüşmede, kısa süre sonra aramızda olacağını ve siz değerli basın mensupları ile sohbeti özlediğini iletmemi istedi. Kurduğumuz iyi diyaloglar ile ülkemiz ve bölgemiz için ayrı bir değer olan İSDEMİR’i daha yukarılara taşıyacağımıza inancım tamdır. Davetimize icabet eden tüm basın mensubu dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Basına verilen iftar yemeğinde misafirler evlerinde gibi ağırlandılar. İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan ve candan personeli gecenin ilerleyen saatlerine kadar misafirlerle ilgilendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here