Zem Life Güzellik Merkezi Yeni Yerinde İskenderunluların Hizmetine Girdi

0
251

Zem Life Güzellik Merkezi, sade bir törenle açıldı. Savaş Mahallesi, Şehit Pamir Caddesi 58. Sokak Kızıltan İşhanı, No: 2 Kat: 3 Daire: 8 adresinde İskenderunluların hizmetine giren Zem Life Güzellik Merkezi, ‘Yeni Gelmedik, Yeniden Geldik’ sloganıyla sektöre yeniden iddialı bir giriş yaptı.

Edanur Günten’in işletmeciliğini yaptığı Zem Life Güzellik Merkezi, biri erkek olmak üzere, alanlarında uzman 10 çalışanıyla güzellik, bakım, zayıflama gibi pek çok alanda hizmet veriyor.

Siyah ve beyazın müthiş uyumu ve iç mimarideki zarif dokunuşlarla dizayn edilen Zem Life Güzellik Salonu dört seans odasından oluşurken, diğer güzellik merkezilerinde bulunmayan, özel döşenmiş ‘çocuk odası’yla farkını ortaya koyuyor. Çocuk Odası ve çocuklarla ilgilenecek bir personellerinin olmasıyla Zem Life çocuklu anneler için de vazgeçilmez olacak.

Dört seans odasında alanlarında uzman kadrosuyla bölgesel incelme, cilt bakımı, laser epilasyon, leke tedavisi, kalıcı makyaj, kirpik lifting, ipek kirpik, popo büyütme-küçültme, protez tırnak, jel tırnak gibi alanlarda hizmet verecek olan Zem Life, bünyesinde bulunan erkek estetisyen ile laser epilasyon yaptırmak isteyen erkekler tarafından da tercih edilecek.

Türkiye’de tek patentli cihaz olan Orjinal Diode Buz Laser Cihazı ile müşterilerine ağrısız laser olanağı sağlayan Zem Life Ailesi; “En büyük başarı, bir adım atmaktır. Bizler bu zorlu mücadeleyi atlatıp sizlere en iyi hizmeti sunmak adına yeniden karşınızdayız. Zem Life ailesi olarak sizleri yeni yerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” diyerek tüm İskenderunluları merkezlerine davet etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here