Zafer Bayramı Yarın Coşkuyla Kutlanacak

0
96

zafer bayramı226 Ağustos 1922 tarihinde başlayıp 30 Ağustos’ta Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’ni (Büyük Taarruz) anmak için her yıl kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı yarın kutlanıyor

Zafer Bayramı’nın 91’inci yıldönümü kutlama programı yarın saat 07.00’da başlayıp saat 24.00’da sona erecek.

Yarın saat 09.00’da Atatürk anıtına Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayacak olan program, İskenderun Kaymakamlığında yapılacak tebrikatla devam edecek. Tebrikatta, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tebrikleri kabul edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları daha sonra Atatürk Bulvarında devam edecek. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının törene katılanların ve halkın bayramını kutlaması ile başlayacak olan buradaki etkinlikler, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, bir subay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılması, iki öğrenci tarafından şiir okunması ile devam edecek ve son olarak da Tören Geçişi ile son bulacak.

Prime Mall İskenderun’dan Bayraklı Kutlama

Modanın ve alışverişin merkezi olan ve açıldığı günden bu yana önemli gün ve haftalarda birbirinden farklı etkinlik ve kampanyalara imza atan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, yine bir ilke imza attı. Alışveriş Merkezi girişinde bulunan hareketli mekanizmaya dalgalanan bir Türk Bayrağı yerleştiren Alışveriş Merkezi Yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Prime Mall İskenderun’un simgesi haline gelen mekanizmada dini bayramlar ve Ramazan ayında semazen figürü, milli bayramlarda ise dalgalı Türk Bayrağı kullanılıyor. Prime Mall İskenderun önemli gün ve haftalarda sürekli konsept değiştirerek, sadece bir alışveriş merkezi olmadığını, ziyaretçilerine önemli değerleri yaşatan bir çekim merkezi olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Prime Mall İskenderun 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak, muhteşem bir Bando Gösterisine de imza atacak. 31 Ağustos saat 18.00’de muhteşem bir bando gösterisi İskenderun halkını bekliyor olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here