Başkan Ataç, Ali İsmail Korkmaz’ın Ailesini Ziyaret Etti

0
234

tepebaşı belediye bşkEskişehir’in Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilimize gelerek, Eskişehir’de gezi olayları protestoları sırasında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini ziyaret etti. Hatay’a gelişinde CHP Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Mevlüt Dudu tarafından karşılanan Başkan Ataç, Ali İsmail’in Ekinci Beldesi’ndeki baba evinde aile tarafından karşılandı.

Ziyaret sırasında konuşan ve Eskişehir’de yaşanan bu üzücü olayın tüm Türkiye’de demokrasi adına onarılmaz yara açtığını belirten Başkan Ataç; “Ali İsmail bizim evladımız, yaşanan bu olayın tüm sorumluları adalet karşısında hesap vermelidir. Bu konunun takipçisiyiz, Türkiye’nin her evinde bir Ali var artık, her anne-baba bu acıyı kendi evladını kaybetmiş gibi yaşadı” dedi.

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi de Başkan Ataç’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, Eskişehir’de kendilerine büyük destek olan Başkan Ataç’ın artık aileden biri olduğunu, kendisiyle kurdukları dostluğun Hatay ve Eskişehir arasında güçlü bir bağ oluşturduğunu söylediler.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ali İsmail’in odasını gezdikten sonra Korkmaz ailesi ile birlikte mezarını ziyaret etti. Başkan Ataç  daha sonra Abdullah Can Cömert’in ailesini de ziyaret ederek baş sağlığı diledi. Ataç, Hatay ziyareti kapsamında Türkiye’nin en güney noktası Samandağ’da Suriye sınırında ziyarette bulunduktan sonra Hatay’daki temaslarına devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here