Zafer Bayramı Törenlerle Kutlanacak

0
42

zafer bayramı230 Ağustos Zafer Bayramının 92’inci yıldönümü bugün tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de kutlanacak. Zafer Bayramı’nın 92’inci yıldönümü kutlama programı saat 07.00’da başlayıp saat 24.00’da sona erecek.

Saat 09.00’da Atatürk Anıtına, Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayacak olan törende daha sonra saygı duruşu ve şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle birlikte İstiklal Marşımız okunacak.

Anıt alanındaki törenin ardından İskenderun Kaymakamlık binasına geçilecek. Burada İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tebrikleri kabul edecek.

Saat 10.00’da Atatürk Bulvarındaki törenler başlayacak. Buradaki törenler İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının birlikte halkın bayramını kutlaması ile başlayacak. Saygı duruşu ve hemen akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek törende bir subay günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak. Öğrencilerin şiirler okuyacağı programda son olarak tören geçidi ve halk oyunları gösterisi gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here