Zafer Bayramı Kutlama Programı Belli Oldu

0
124

zafer bayramı1Önümüzdeki Cuma günü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı belli oldu. Zafer Bayramı’nın 91’inci yıldönümü kutlama programı 30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 07.00’da başlayıp saat 24.00’da sona erecek.

30 Ağustos Cuma günü saat 09.00’da Atatürk anıtına Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenklerin sunulmasıyla başlayacak olan program, İskenderun Kaymakamlığında yapılacak tebrikatla devam edecek. Tebrikatta, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tebrikleri kabul edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları daha sonra Atatürk Bulvarında devam edecek. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanının törene katılanların ve halkın bayramını kutlaması ile başlayacak olan buradaki etkinlikler, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, bir subay tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılması, iki öğrenci tarafından şiir okunması ile devam edecek ve son olarak da Tören Geçişi ile son bulacak.

30 Ağustos 2013 Cuma günü havanın yağışlı olması halinde resmi geçit töreni dışında ki program Belediye Kültür Sarayı’nda icra edilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here