Zabıta Haftası Etkinliklerle Kutlanıyor

0
150

zabıta haftası4Başkan Seyfi Dingil; “Sizlerin Yaptığı Her Hamle Belediyemizin Yansımasıdır”

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Atatürk Anıt Alanında bir araya gelerek anıta çelenk koydu.

189’uncu Zabıta Haftası, ilçemizde düzenlenen çeşitli programlarla kutlanıyor. Programa sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlandı. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy burada kısa bir konuşma yaparak günün anlam ve önemine değindi. Çelenk töreninin ardından Zabıta Müdürü Aksoy ve zabıta ekibi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bizim aynamızsınız” diyerek zabıta haftasının kutlu olması temennisinde bulundu. İskenderun Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde başarılı çalışmalarda bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Sizlerin yaptığı her hamle belediyemizin yansımasıdır. O yüzden sizlerden vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza yardımcı olmanızı rica ediyorum” dedi.

zabıta haftası5

Ziyaretin ardından Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve beraberindeki zabıta ekipleri şehrimiz şehit Pamir Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek karanfil hediye ettiler. Esnaflar ile iyi diyaloglar içerisinde işbirliği ile şehre hizmet etmek istediklerini belirten Zabıta Müdürü Bekir Aksoy; “Zabıtamızın yüzü korkutucu ve itici olmayacak. Halkını, esnafını seven bir kadro ile hizmet edeceğiz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde bize ulaşabilirler. Onlara her daim kapımız açık olacak. Hep birlikte daha güzel ve yaşanabilir bir şehir inşa edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here