Yüzme İhtisas Yine Hatay Şampiyonu

0
223

yüzme ihtisas12013 Anadolu Kupası Hatay ön eleme müsabakasında hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyon olan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları, başarılarını dün İskenderun Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetimi ile paylaştılar.

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve Hatay Yüzme İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “2013 Anadolu Kupası Hatay Ön Eleme Müsabakası” geçtiğimiz hafta içerisinde Antakya’da yapıldı. Yapılan müsabaka sonunda İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün 13 yaş üzeri bay ve bayan yüzücüleri hem kızlarda, hem de erkeklerde Hatay şampiyonu oldu. 7 kız ve 7 erkek sporcudan oluşan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları, geçen yılda aynı başarıyı göstererek, Anadolu Kupasında bölgemizi temsil eden tek kulüp olmuştu.

Aynı başarıyı her iki kategoride de iki yıl üst üstte göstererek, istikrarlı bir grafik çizen İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, 23-24 Ağustos tarihlerinde Isparta’da yapılacak olan “2013 Anadolu kupası yüzme Müsabakası”nda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Bu başarının bir tesadüf olmadığının altını çizen Kulüp Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Çok çalışarak elde edilen bir başarıdır” dedi. Antrenör Kaptanoğlu, bu başarıda emeği olduğunu söylediği DTO yönetimini de sporcularla birlikte ziyaret ederek, başarıyı onlarla da paylaştı.

Elde edilen bu başarıdan dolayı kulüp antrenörlerini ve sporcuları kutlayan DTO Başkan Vekili Kadir Doğan, bu başarının Isparta’da da sürmesini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here