Çadırkentte Yangın Çıktı, Bir Çocuk Öldü

0
70

çadırkent yangınAltınözü’ne bağlı Boynuyoğun Köyünde bulunan çadır kentte gece saat 21.30 sıralarında yangın çıktı. Çıkan yangında bir Suriyeli çocuk hayatını kaybederken, iki kişide söndürme çalışmaları sırasında yaralandı. Konuyla ilgili olarak Hatay Valiliğinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

“İlimiz Altınözü İlçesi’nde insani gerekçelerle geçici olarak misafir edilen Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşlarının kaldığı Boynuyoğun konaklama merkezinde; 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 21.30 sıralarında bir yangın meydana gelmiştir.

İlk belirlemelere göre elektrikli cihazda meydana gelen kontak nedeni ile başladığı değerlendirilen yangında; 3 yaşındaki bir Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşı erkek çocuk hayatını kaybetmiş olup, 2 Suriye vatandaşı ise söndürme çalışmaları sırasında hafif şekilde yaralanmıştır. Yaşanan olay neticesinde hayatını kaybeden çocuğa Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Konaklama Merkezi’ndeki Suriye Arap Cumhuriyeti vatandaşlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Konu tüm yönleri ile incelenmektedir.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here