Yüzme İhtisas Öğrencileri Hatay Şampiyonu!

0
239

yüzme ihtisas22014 Anadolu Kupası Hatay Ön eleme Yüzme Müsabakasına katılan İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü, kızlarda ve erkeklerde 4. kez üst üste Hatay şampiyonu oldu. Başarılı sporcu ve teknik heyet, başarılarının sevincini, kendilerine desteklerini esirgemeyen İskenderun Deniz Ticaret Odası (DTO) yönetimi ile paylaştılar. Sporcuları kabul eden DTO Başkanvekili Kadir Doğan, bu başarıların devamını beklediğini belirtti.

DTO toplantı salonunda başarılı sporcu ve teknik heyeti kabul eden Deniz Ticaret Odası Başkanvekili Doğan, kurumlarının sponsorluğunda faaliyet gösteren İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünün elde ettiği başarıdan dolayı sporcuları ve onları eğiten eğitmenleri kutladı. Doğan; “Antakya’da Anadolu kupası adı altında yapılan Hatay ön eleme müsabakasında kız ve erkek takımı olarak üst üstte 4. kez il birinciliğini elde etmişlerdir. 7 takım arasında il birinciliğini elde eden sporcularımı kutluyorum ve başarılarının devamını bekliyorum.

yüzme ihtisas3

Elde edilen bu başarının ardından 5-7 Eylül tarihleri arasında Adana ilinde yapılacak olan final müsabakalarında ilimizi temsil etmeye de hak kazanmışlardır. Deniz Ticaret Odası olarak da öncelikli amacımız, gençlerimize spor yaptırmaktır. Bu düşünce ile her zaman için bu gençlerimize desteğimizi sürdüreceğiz. Sporcularımızdan da bu başarılarının devamını bekliyorum” dedi.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu da; “Bu sporcularımız 6 yaşında iken kulübümüze geldiler ve yüzmeye başladılar. Şimdi 17 yaşlarında oldular. Geçen bu zaman zarfında da 4 kez üst üste il birinciliği elde ettiler. Yakalanan bu başarının tesadüf olmadığını söylemeye çalışıyorum. Kız ve erkek takımız da 4 yıl üst üste şampiyon oldular. Eğitim verdiğimiz kapalı yüzme havuzu sürekli açık olsa çok daha büyük başarılara da imza atacağımıza inanıyorum” derken, DTO’nun yanlarında olduğu sürece de başarıların süreceğini dile getirdi.

yüzme ihtisas4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here