Yusuf ve Işık’ın En Mutlu Günü

0
751

yusuf kimyon1İskenderun’un sevilen mekânlarından olan Köppük Cafe&Bar işletmecisi Yusuf Kimyon, gönlünü kaptırdığı Hidayet Işık Apanlar ile dünya evine girdi. Memo Restoran’da gerçekleştirilen düğün törenine oldukça kalabalık bir davetli heyeti katıldı ve genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

yusuf kimyon1

Ayşe ve Siracittin Kimyon çiftinin biricik oğulları, Köppük Cafe&Bar işletmecisi Yusuf Kimyon, Antakya’nın tanınmış simalarından Emsal ve İlhami Apanlar çiftinin güzel kızları Hidayet Işık Apanlar ile bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dedi. Genç çiftin birlikteliğe başladığı bu güzel gecede mutlulukları gözlerinden okunurken, düğüne gelen davetliler de gece boyunca çalınan müziğe eşlik ettiler ve Yusuf-Işık çiftinin heyecanlarına ortak oldular.

yusuf kimyon4

Yusuf Kimyon ile Hidayet Işık Apanlar çifti bu özel günlerinde sevenleriyle birlikte sahneden hiç inmezken, Kimyon ve Apanlar Ailesinin büyükleri ise davetlilerle birebir ilgilenerek güzel bir ev sahipliği yaptılar.

Yusuf Kimyon ile Hidayet Işık Apanlar çiftine beraber kurdukları yeni hayatlarında bir ömür boyu mutluluklar dilerken Kimyon ve Apanlar Ailelerini de tebrik ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here