Yusuf Amcanın Sakızlı Dondurmaları Yeni Çeşitleriyle Hizmette

0
34

İskenderun’un meşhur ‘Yusuf Amca Sakızlı Dondurmaları’ yeni çeşitleriyle dondurma sezonunu açtı. Havaların iyice ısınmasıyla dondurma imalatına hız verdiklerini söyleyen Yusuf Amca Sakızlı Dondurmaları İşletmecisi Onur Bilen, İskenderunluların dondurmaya büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Dondurma üretiminde en önemli faktörün hijyen olduğunu, ürünün hijyenik ortamda üretilmesi gerektiğini söyleyen Bilen; “Halkımıza hijyenik ortamlarda üretilmiş doğal ürünler kullanarak dondurma yapmaya devam ediyoruz. Doğal ürünler kullanıyoruz, halkımıza hizmet ediyoruz, insanlar da bizi tercih ediyor. Bu sene çeşitleri farklılaştırdık.

Ananas, mango daha önce yapmıyorduk, bu yıl başladık. İtalyan karamel var, ona çok talep oluyor. Onun dışında bademli, tarçınlı cevizli var, sakızlı, kakao, kavun, fıstık bunlar zaten her zaman yaptığımız çeşitler. İnsanlar farklı tatları istiyorlar, mango çok talep gördü, mango üzerine yoğunlaştık bu aralar. Sakızlı olan her zaman favoridir, kavun ve gül de kilo kilo talep edilen ürünler” şeklinde konuştu.

Fabrikalar için de toplu üretimler yaptıklarını kaydeden Onur Bilen; “Genelde filtre fabrikalarına ürün yapıyoruz, öğlen yemeklerinde personellerine dağıtıyorlar. 8-9 filtre fabrikasına öğlen yemekleri için dondurma veriyoruz, özel tekli kaplarda” dedi.

Sokakta satılan limon dondurmaları konusunda dikkat edilmesi gerektiğini de ifade eden Onur Bilen, limon dondurmanın merdiven altında yapılıyorsa tercih edilmemesi gerektiğini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here