Yüksel; “Bunların Hesabı Sorulacak!”

0
111

fevzi yüksel1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, son günlerde sıkça yaşanan ‘Terör’ olaylarının ve her gün gelen ‘Şehit’ haberlerinin ocaklara ateş düşürdüğünü belirtti ve tepkisini sert bir şekilde dile getirerek ülkemizin tarih boyunca bu duruma düşmediğine işaret etti.

Ne olursa olsun bunların hesabının sorulacağının altını çizen Yüksel; “Yüreğimiz yanıyor her gün şehit veriyoruz. Ülkemizin geleceği karanlık ve puslu! Bu ülke, tarihi boyunca bu hale düşmedi! İlk defa akılları ranttan başka bir şeye çalışmayan bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız. Simdi de varsa yoksa başkanlık!

Amaç ülkenin sorunlarını çözmek değil, amaç tüm bu vurgunun talanın hesabi sorulmasın. Amaç üç yıldır teröre verilen tavizin, aymazlığın hesabı sorulmasın, amaç üç yıldır terörün şehirleri silah patlayıcı deposu yapmasına göz yumulmasının hesabı sorulmasın. Amaç yüzyılın soygununun hesabı sorulmasın.

Ne yaparsa yapsınlar, bunların hesabı er geç sorulacak. Yine ne yaparsa yapsınlar bu ülkede ne diktatör helislileri ne de tek adam heveslileri başkan olmayacak, olamayacak” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here