Yüksel; “18 Mart Emperyalist Güçlere Tarihi Bir Tokadın Atıldığı Gündür”

0
79

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

18 Mart’ın dağılan bir imparatorluk ve onun küllerinden doğan yeni bir Cumhuriyet için dönüm noktası olduğunu vurgulayan Yüksel; “18 Mart emperyalist güçlere tarihi bir tokadın atıldığı gündür. 18 Mart tam bağımsız bir ülke ve yaşam için diriliş destanının yazıldığı gündür. 18 Mart bir neslin vatan ve bağımsızlıktan başka bir aşk tanımadığı günün adıdır.

Şehitlerimizi andığımız bu günde içimiz sızlıyor. Çünkü adına süreç, barış denen her türlü ihanetin yaşandığı günlerde Şehitlerimizin kemikleri sızlatılıyor. Böyle bir anma gününde terör örgütüyle pazarlık masasına oturanlar bir bebek ve insanlık katiliyle kanka olanlar katilden medet bekleyenler hiç utanmadan ve sıkılmadan Şehitlerimizi anacaklarmış gibi görünecektir. Ulus sevgisini ayaklar altına alanlar, Türk milleti kavramını yok sayanlar, Milli Bayramı yasaklayanlar Şehitlerimizi anacaklar. Fakat ne yaparsa yapsınlar maskeleri düştü, gerçekler ortaya bir bir çıktı ve çıkmaya devam edecektir. Çanakkale’de etnik yapıya bakmadan koyun koyuna çarpışan ve koyun koyuna yatan ve Türk Milletini kuranların torunları bu ihanetin hesabını er geç soracaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here