Yönden Ailesinin Vedası Duygusal Anlara Sahne Oldu

0
49

İskenderun’da yaklaşık 4 yıl görev yapan ve ardından Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden, İskenderun protokolü ve halkıyla vedalaştı. Veda töreninde oldukça hüzünlü anlar yaşandı.

Kaymakam İskender Yönden, Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak yeni görevine başlamasının müteakibinde yıllık izin kullanmak suretiyle kentimize gelerek, bir dizi veda ziyaretlerinde bulundu, ardından da 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 17.00’de İskenderun Kaymakamlığı önünde tertip edilen uğurlama törenine iştirak etti. Yönden’in İskenderun’a vedasında duygusal anlar da yaşandı.

Adına yazılan duygu yüklü şiirler, Kuran’ı Kerim Tilaveti ve birbirinden güzel hatıralar eşliğinde, duygusal anların yaşandığı, enstantane görüntülerin oluştuğu törende yediden yetmişe binlerce kişi tarafından uğurlanan Kaymakam İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, tüm İskenderun ahalisine veda etti ve teşekkürlerini iletti.

Yönden Ailesi tören sonunda öncelikle protokol üyeleri, kurum ve daire amirleri olmak üzere sivil toplum kuruluşları, emniyet teşkilatı, gazeteciler ve vatandaşlarla fotoğraf çekildi ve helalleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun emirleriyle; İstanbul/Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak görevlendirilen Kaymakam İskender Yönden, görülen lüzum üzerine görev devrini ivedilikle gerçekleştirmişti. 20 Mayıs 2022 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevinden ayrılmış ve 23 Mayıs 2022 tarihinden itibaren de Gaziosmanpaşa Kaymakamı olarak yeni görevine başlamıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here