İskenderunspor Şampiyonluğunu Yüzlerce İskenderunlu ile Kutladı

0
79

TFF 3. Lig 2. Grubu play-off finalinde Ankara’da yapılan karşılaşmada Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübünü penaltı atışları sonucunda eleyerek 2022-2023 sezonunda 2. Ligde mücadele etmeye hak kazanan Akdeniz temsilcisi İskenderunspor’un şampiyonluk şöleni görkemli geçti.

İskenderun Belediyesi tarafından İskenderunspor’un şampiyonluğu için gerçekleştirilen dev organizasyonda ünlü şarkıcı Deniz Seki sahne alırken, havai fişek, ışık ve lazer şovlar ile renkli bir kutlama yaşandı.

İskenderun Atatürk anıtında yapılan şampiyonluk şölenine Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Serkan Topal, Lütfü Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, bazı oda başkanları, Turuncu-Mavili taraftarlar ve İskenderun Atatürk anıtını dolduran vatandaşlar katıldı. Etkinlikte tek-tek söz alan milletvekilleri, şampiyon olan İskenderunspor’un yönetimini, teknik heyet ve futbolcuları da tek-tek tebrik ettiler.

Şampiyonluk Kutlama töreni, şampiyon futbolcuların birer-birer platforma çağırılmasıyla başladı. Ardından teknik heyet ve yöneticiler de büyük coşkuya ortak oldu. Sahneye tek-tek davet edilen futbolcular şarkılar eşliğinde dans ederek, Anıt Alanındaki kalabalığı coşturdu.

Melike Özdemir Bolat’a Yoğun Destek

Daha sonra sahneye davet edilen İskenderunspor’un Başkan Vekili Melike Özdemir Bolat’a, özellikle bayan taraftarlardan yoğun destek geldi. Başkan Vekili Bolat, gelen yoğun destek karşısında İskenderunspor’un Turuncu-Mavili flamasını havaya kaldırarak bayan taraftarlara teşekkür etti.

Törende konuşan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat; “Durmak yok! Sizlerin bu büyük desteğiyle nice şampiyonluklar göreceğiz. Bu kulüp kentin kulübüdür, sizin kulübünüzdür. Seneye yine buradayız ve kutlama yapacağız” diyerek 1. Lig hedefini gözler önüne serdi. Bolat, takımın şampiyon olmasında büyük emekleri bulunan yöneticiler, teknik heyet, futbolcu, masör, malzemeciler ve diğer personelleri tek-tek kürsüye davet ederek taraftarlarla tanıştırdı ve hepsine teşekkür etti. Bolat ayrıca, İskenderunspor’a destek olan iş adamlarına teşekkür plaketi de verdi.

Konuşmalar ve plaket töreninin ardından sahne alan Deniz Seki sevilen parçalarını Şampiyon İskenderunspor için söyledi. İskenderun Anıt Alanını dolduran binlerce Turuncu- Mavi sevdalısı, Deniz Seki’nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek Şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutladı.

Formalarını giyen binlerce taraftar Atatürk Anıt Alanını Turuncu-Maviye çevirdi. Şampiyonluk kupasıyla objektiflere bol-bol poz veren ünlü şarkıcı Deniz Seki de İskenderunspor’un atkısıyla gece geç saatlere kadar şampiyonluk kutlamasına şarkılarıyla renk kattı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here