Yılın İlk Turnuvasından Başarıyla Çıkacağız!

0
175

boks çalışma1Hataylı Boksörler Türkiye Gençler Şampiyonasına Hazırlanıyor

Hatay Boks Takımı 6-12 Ocak 2014 tarihleri arasında Mersin’in Erdemli ilçesinde yapılacak olan Türkiye Gençler Boks turnuvasına katılacak.

Amaçlarının Hatay’ın boks branşında var olduğunu söylettirebilmek olduğunu açıklayan Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener, yapılacak olan turnuva öncesinde genç boksörlerin Antrenör Bereket Kısaoğlu ve Fatih Kaya nezaretinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Önemli başarılar beklediklerini kaydeden Erdener; “Amacımız yılın ilk ayında Hatay iline müjdeli haberlerle dönmektir. Önemli olan illerin sporcu gençlerinin katılacağı bu turnuvada, beklentilerimizin en önemlisi, Hatay boksunun alt yapısını teşkil edecek olan bu sporcularımızın turnuva boyunca Türk sporu adına iyi maçlar çıkartmaları ve Hatay ilinin boks branşında var olduğunu söylettirebilmektir. Gençlerimize ve hocalarına şimdiden üstün başarılar diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye Gençler Boks turnuvasına katılacak olan kafiledeki sporcu listesi şu şekilde belirlendi; İdareci: Fatih Kaya, Antrenör: Bereket Kısaoğlu. Sporcular: Arif Tüm (49 kg), Samet İlbeyli (52 kg), Murat Yıldırım (60 kg), Anıl Arda Vural (64kg), Burak Gündoğan (69kg), Ahmet Güler (75kg), Hasan Bekçi (81kg), Muhammet Cevher Özbay (91kg), Mehmet Yasin Börklü (+91kg).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here