Hatayspor Taraftarı Sarıyer Maçına Hazır!

0
84

hatayspor taraftar10Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Hatayspor’un Pazar günü Antakya’da oynayacağı Sarıyer maçının büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, taraftarın da her zamanki gibi desteğini 90 dakika sürdüreceğini belirtti. Yapılan açıklamada Sarıyer’in grubun en az yenilen ve en çok berabere kalan bir takımı olduğuna dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi;

“Sarıyer’i gözümüzde büyütmeden ve aynı zamanda küçük görmeden ciddiyetle bu maça hazırlanmalı. Memleket çocuğu Ahmet Taşyürek hocamıza, antrenörlerimize ve 24 kişilik futbolcu kadrosuna sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Hatayspor’umuz sahada gereken mücadeleyi yaparak galibiyet serisini sürdürecektir. Biz Bordo-Beyaz renklere gönül veren taraftarlara Sarıyer maçında önemli görev düşüyor.

Tribünde yerimizi alarak 90 dakika Hatayspor’u coşkuyla destekleyeceğiz. Sporseverleri saat 12.00’de maraton tribün kapısı önünde toplanmaya davet ediyoruz. Maratonda yapacağımız tribün şovuna tüm Hatayspor sevdalılarını bekliyoruz. Herkesi biletini erkenden alarak tribüne erkenden geçmeye davet ediyoruz. Çünkü şampiyonluk istekle değil destekle gelir.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here