Yıldız Gibi Parlıyorlar!

0
51

İskenderun Yıldızspor, Ekincispor’u 5-0 ile Geçti

2021-2022 Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada, İskenderun Yıldızspor her iki yarıda atılan gollerle Ekincispor’u 5-0 mağlup etti.

Müsabakanın 85. dakikasında Ekincispor’un kazandığı penaltı atışında Hasan Ezer’in filelere göndermek istediği topu İskenderun Yıldızspor’un kalecisi İbrahim Sarp köşeden çıkartarak, farklı galibiyetin mimarlarından oldu.

Hatay bölgesi hakemlerinden Mustafa Hafız, Abdulkerim Dalgaç ile Furkan Yüksel’in yönettiği karşılaşmada İskenderun temsilcisinin gollerini 18 ve 41. dakikalarda Halis Aktuğ, 56. dakikada Rıdvan Fındık, 81. dakikada Yusuf Yücedağ, 90+3. dakikada da Muhammet Ekmen attı. İskenderun Yıldızspor, bu galibiyetin ardından puanını 12 ye çıkarttı.

Samandağspor’da Dörtyol Deplasmanından Farklı Galibiyetle Döndü: 5-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Samandağspor ise Teknik Direktör Halit Ersoy’la başarılı çıkışını sürdürüyor. Samandağspor, Dörtyol İlçe Stadında oynanan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle, Dörtyol Belediyespor’u 5-0 mağlup etti. Samandağspor’u deplasmanda galibiyete taşıyan golleri Mehmet Bedilli (3), Murat Karaçay ile Şaban Çoban attı. Samandağspor, bu galibiyetin ardından puanını 13’e çıkarttı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here