İskenderunspor Telafi Peşinde!

0
27

Turuncu-Mavili 3. Lig temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü saat 13.00’te Darıca Gençlerbirliği ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İskenderunsporlu futbolcular, Darıca maçına geçen hafta kaybedilen puanların telafisi için çıkacak.

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink önderliğinde hazırlıklarını sürdüren futbolcuların istekli ama kararlı oldukları gözlerden kaçmadı. Oynanan son üç maçın ikisinde mağlup olan Turuncu-Mavililerin bu kayıpların telafisi için sahada ellerinden geleni sonuna kadar yapacakları belirtildi.

Güvercinini Al Maça Gel!

Öte yandan, İskenderunspor Başkanı Hakan Bolat da bu zorlu maçta güzel bir etkinliğe imza atacaklarını kaydetti. Barış ve Kardeşlik için Darıca maçında Güvercin uçuracaklarını kaydeden Başkan Bolat; “12 Aralık Pazar günü saat 13.00’te Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağımız müsabakanın başlama düdüğü ile birlikte barış ve kardeşlik için gökyüzüne güvercin göndereceğiz. Bu anlamlı etkinliğe tüm taraftarlarımızın ilgi göstermesini temenni ediyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here