Yıldırımtepe Mahallesi Sakinlerinden Başkan Civelek’e Teşekkür

0
290

Yıldırımtepe Mahallesi sakinlerini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e, mahalle sakinleri mahallelerine yaptığı yeni köprü ve diğer çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde düzenlenen ziyarete, Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, belediye meclis üyeleri, idare müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Yıldırımtepe Mahallesi sakinleriyle sohbet eden ve yapılan ve devam eden çalışmaları paylaşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, “Halkımıza eşit ve adaletli hizmet yapıyoruz. Göreve geldiğimiz gibi ilk olarak tepe mahallelerin asfalt ve parke taşı çalışmasını başlatmamız ve bunu en kısa sürede tamamlamamız bunun göstergesidir” şeklinde konuştu.

Ziyarette, çalışmalara en aciliyet arz eden sorunların çözümüyle başlandığını belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Su en önemli sorundu. Bir kentte akan su mutlaka içilmeli. Eğer bir kentte akan su içilebiliyorsa o kent yaşanabilir kent sıralamasında yer alır” diye konuştu.

Altına destekler konulan ve çökme tehlikesi bulunan 25 metrelik eski köprünün yerine, çok sağlam ve 50 metre genişliğinde yeni köprü yapılarak ulaşıma açıldığını belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, çocuk ve gençlerimiz için spor kompleksleri ve parklar yapıldığını kaydetti.

Mahalle sakinleri, uzun yıllar önce eski sistemle yapılmış olan, deprem yönetmeliğine uymayan, Yıldırımtepe Mahallesi’ndeki eski köprünün yıkılarak yerine sağlam köprü yapılması ve ulaşıma açılması nedeniyle Belediye Başkanı Civelek’e, teşekkür etti.

Ziyarette, bir gencin “Başarılı çok çalışmalar yaptınız. Burada pek çok çalışmayı anlatmadınız, propaganda yapmadınız. Bir ve beraber olmamızı vurguladınız. Size teşekkür ediyorum” sözleri üzerine konuşan Başkan Civelek, “Bir gençten bunları duymak bütün yorgunluğumu unutturdu. Yarınlar sizin. Bizim görevimiz size daha iyi yarınlar temin etmek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here