Yetim Çocuklar ‘Kardeşlik İftarı’nda Buluştu

0
88

bld-iftar13İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kardeşlik İftarı’, protokol üyeleri ve yetim çocuklarını aynı sofrada buluşturdu. İskelede kurulan ‘Kardeşlik İftarı’na katılan çocuklar için, İskenderun Belediyesi’nce iftar öncesi tekne gezisi de düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Kardeşlik İftarı’nda, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, İskenderun Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur, kamu kurum ve sivil toplum örgütü temsilcileri, vatandaşları ve yetim çocukları aynı sofrada konuk eden Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, konuklarla birlikte iftar yaptı.

bld-iftar14

İskenderun Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Kardeşlik İftarı’nda kardeşlik rüzgarı esti. İftar öncesi, İskenderun Belediyesi tarafından tekne ile denizde gezinti yaptırılan çocuklar, müziğe kendini kaptırarak, halay çekip, oynadı. İskenderun Belediyesi’nin konuğu olan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Yurttan ve sevgi evlerinden gelen çocukları seven Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, onlarla sohbet etti.

Güzel bir gün geçiren çocukların sevinciyle, mutlu olan Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, çocuklara hediye verdi.

Ramazan etkinliği, Atatürk Anıt Alanı’ndaki etkinliklerle sürdü. Sanatçı Fatih Çalımlı’nın sahne aldığı etkinliklerde, animasyon ve gösteriler de yer aldı.

Ramazan boyunca her gün iftar sofrası, çeşitli gösteri, etkinliklerle ramazanın güzelliğini yaşatan İskenderun Belediyesi’nce, ayrıca bu kapsamda Konya Mevlana Sema Gösterisi de düzenlenmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here