Yetenekli Sporcular Gün Yüzüne Çıkacak

0
118

yaz kursu1Yaz Sporları Kurslarına Büyük İlgi

İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, sporu sevdirmek, yetenekli çocukları ortaya çıkarmak ve okulların tatile girmesi ile boş zamanları en iyi şekilde değerlendirmek adına kentimizde “Yaz Sporları Kursları” açtı. Kurslara katılmak isteyen gençlere çağrıda bulunan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Arıkoğlu, müracaatların kapalı spor salonuna yapılabileceğini duyurdu.

16 Haziran’da başlayan Yaz Sporları Kursları ile ilgili bilgi veren İskenderun İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Arıkoğlu; “İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün yaz sporları kursları büyük bir ilgi ve katılımla başladı. Yaz sporları kurslarımızda, basketbol, voleybol, masa tenisi, jimnastik, badminton, güreş, muay-thai ve yüzme kursları verilmektedir. Yüzme kursu hariç tüm kurslarımızı ücretsizdir. Yüzme kursumuz içinse çok cüzi bir bedel alınmaktadır” diye konuştu.

yaz kursu2

Olimpiyatta Başarı Hedefleniyor

İskenderun’un spor alanında çok iyi bir potansiyele sahip olduğuna da işaret eden Arıkoğlu; “Bizde açmış olduğumuz bu ücretsiz kurslarla özellikle imkânı olmayan ama sporda yetenekli olan gençlerimizi ortaya çıkarmayı hedefledik. Bu kurslarımız ile çocuklarımıza kendilerini kanıtlamaları ve yeteneklerini daha geliştirmeleri için olanak da sağlamış oluyoruz. Kurslarımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etti. Her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz; İskenderun’dan olimpiyatlara sporcu gönderip, orada derece yapacak konuma getirmektir” şeklinde konuştu. Arıkoğlu, desteklerini hiçbir şekilde esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’a da özellikle teşekkürlerini iletti.

Yaz sporları kurslarına katılmak isteyen gençlere çağrısını yineleyen Müdür Arıkoğlu, kursların 1 Eylül 2014 tarihine kadar devam edeceğini, kurslara katılmak isteyenlerin İskenderun Kapalı Spor Salonuna gelerek başvuru yapabileceklerini de duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here