THE PARİS FASHION HOUSE Modanın Adresi Olacak!

0
647

paris moda evi2Dünyaca ünlü modacıların koleksiyonlarını İskenderun’da buluşturan The Paris Fashion House, görkemli bir törenle açıldı. Yenişehir Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi Akıncı İşhanı Zemin Kat No: 4’te hizmete giren The Paris Fashion House’nin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İşadamı Doğan Erten gerçekleştirdi.

Farklı Modeller İçin Şehir Dışına Gitmeye Son!

Ünlü manken Ece Gürsel’in de katıldığı açılış töreninde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bölgeye güzide bir işletme kazandırıldığının altını çizerek; “Neslihan ve Mehmet Karadaş çiftini tebrik ediyorum, ünlü modacıların tasarım koleksiyonları ile İskenderun’da bir eksikliği daha giderdikleri için. Daha önceleri farklı bir model için şehir dışına çıkardık. Artık buna gerek kalmadı. İskenderun’a hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

paris moda evi3

Gelinlikçi Değiliz Moda Eviyiz…

The Paris Fashion House ile İskenderun’a ayrı bir kalite kazandırmak istediklerine vurgu yapan Mehmet Karadaş ise; “Dünyaca ünlü modacıların koleksiyonu ile sürekli sirkülasyon halinde bir moda evi olacağız. Akdeniz bölgesinde bulunmayan 11 ayrı marka ile bölge halkına hizmet edeceğiz. Bizler gelinlikçi değiliz moda eviyiz” dedi.

Defile’de Güzeller Geçidi…

İskenderun’da hizmete açılan The Paris Fashion House’ın 2014 yılı gelinlik, abiye ve damatlık koleksiyonundan oluşan defilesi ünlü mankenler Ece Gürsel ve Esra Serim’in katılımı ile Sapphire Kır Bahçesinde gerçekleşti. Dünyaca ünlü moda tasarımcılarının koleksiyonlarından oluşan modelleri tanıtan Manken Ece Gürsel ile Miss Model of the World yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Esra Serim, güzellikleri ile tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.  Saat 21.00’da başlayıp kokteyl ile 24.00’a kadar süren defilede Modacı Neslihan Karadaş’ın hazırladığı son model gelinlik ve gelinlik başları da beğeni ile izlendi. Defileye çok sayıda modacı ve basın mensubu katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here