Yepyeni Dönem Başladı!

0
170

idçspor16İDÇspor’un Olağanüstü Kongresinin Sonunda Takımın Yeni Adı ‘Körfez İskenderunspor’ Oldu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden, İskenderun Demir Çelikspor Kulübü olağanüstü kongresi, Çelik-İş Sendikası konferans salonunda yapıldı. Kongre sonucunda takımın ismi “Körfez İskenderunspor” olarak değiştirildi. İDÇspor Kulüp Başkanlığı’na ise Kazım Aydın seçildi. İDÇ Spor eski Kulüp Başkanı Cengiz Gül’de, Kulübün Onursal Başkanlığına getirildi.

Gerçekleştirilen kongre sonrası bir konuşma yapan İDÇspor Kulübü Onursal Başkanı Cengiz Gül; “Uzun bir süredir kulübün isminin değiştirilmesini ve güzide takımımızı şehrin takımı yapmayı hedefliyorduk. İşlerimin yoğunluğu dolayısıyla isim ve görev değişikliği bugüne kısmet oldu. Ben bundan sonrada takımımızı desteklemeye devam edeceğim. Kulübümüzün hiçbir geliri olmamasına rağmen, şu ana kadar bu işi üstlendim. Hepimizin tanıdığı isimlerden olan Sayın Mehmet Dönen, Sayın Seyfi Dingil ve Sayın Nuri Üysen’i Kulübümüze üye yaptık.  Diğer işadamlarımızı da önümüzdeki günlerde kulübümüze üye yapmaya devam edeceğiz. İleriki safhalarda da bu değerli iş adamlarımızın yönetime girmelerini beklemekteyiz.

Ben her ne kadar Onursal Başkan olsam da  eskiden olduğu gibi bundan sonra da her konuda kulübe desteğim devam edecektir. Eski adı İDÇ Spor Kulübü olan takımımızın yeni adı, yapılan kongrede ‘Körfez İskenderunspor’ olarak değiştirilmiştir. Yeni yönetim ve kulübün yeni ismi hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

idçspor17

Öte yandan yapılan seçimler sonucu Körfez İskenderunspor Kulübü’nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Kazım Aydın, Ersin Coşan, Ayhan Kara, Aykut Şıralı, Fuat Kurtça, Metin Korkmaz, Enver Bukağıkıran, Gökhan Demir; M. Cihan Önal, Bekir Yardımcı, Sedat Aktay, Zeynel Abidin Görgen, Hüsnü Emen, Deniz Cangüder ile Adem Aslan.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here