Homend Antakya Belediyesi, Evinde Adana Botaş’a Yenildi

0
51

homend antakya3İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nde temsil eden Homend Antakya Belediyesi, son haftalardaki istikrarsız gidişini Adana Botaş karşısında da sürdürdü. Temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, evinde konuk ettiği Adana Botaş’a 70-83 yenildi.

Antakya Spor Salonunda geçtiğimiz hafta sonu Homend Antakya Belediyesi ile Adana Botaş arasında oynanan karşılaşmaya her iki takımda hızlı ve etkili başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreği 20-20 eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci periyodunda performansından düşen Homend Antakya Belediyesi karşısında konuk ekip sayı üstünlüğünü ele geçirerek, 18 sayı fark ile ilk yarıyı 25-47 tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskılı oyun anlayışını elden bırakmayan konuk ekip, temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi karşısında son çeyreğe avantajlı çıktı. Aradaki farkı 24’e çıkaran Adana Botaş, bu seti 44-68 aldı. Karşılaşmanın son setinde farkı kapatmak Homend Antakya Belediyesi, yoğun bir çaba sarf etse de sahada 70-83’lük skor ile yenik ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here