Yenilenen Zabıta Binası Hizmete Açıldı

0
260

bld-zabıta4İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yenilenen binası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Açılış törenine, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve konuklar katıldı.

Törenin açılışında konuşan Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu; “Zabıta, Türkiye’nin her tarafında belediyelerin aynasıdır. Ayna olabilmesi için önce aslan kendi yattığı yerde belli olur. Geldiğimiz günden bu yana bir takım olumsuzlukları görerek, Belediye Başkanımıza sunduk. Başkanımız sağolsun bizi kırmadı, hemen tadilat talimatı verdi. Başkanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyoruz. Mesai arkadaşlarıma iyi çalışmalar dilerim” dedi.

bld-zabıta5

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yenilenen hizmet binasının hayırlı, uğurlu olmasını dileyerek; “Buna benzer daha birçok hizmeti İskenderun’a kazandıracağız. Gerçekleştireceğimiz projelerle halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Yenilenen hizmet binasında zabıta arkadaşlarımız daha rahat bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet verecekler. Halkımıza her zaman 24 saat hizmet vereceğiz. Yeni binamız hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ın okuduğu duanın ardından yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here