Yenihayat, İskenderunspor’daki Görevinden İstifa Etti

0
33

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İskenderunspor’un Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Bucaspor karşısında alınan yenilginin ardından istifa etti. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Yenihayat’ın istifasını kabul edildiğini belirterek, verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

İstifanın kabulü ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Teknik Direktörümüz Sayın Bülent Yenihayat’ın bugün oynadığımız Bucaspor maçı sonrası kulübümüze sunmuş olduğu istifa, başkanımız Sayın Hakan Bolat ve yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Geçtiğimiz sezon TFF 3. Ligde takımımıza şampiyonluk yaşatarak 26 yıllık özlemimize son veren ve görev süresince büyük bir özveriyle çalışmalarını yürüten Sayın Bülent Yenihayat’a İskenderunspor kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Başkanımız Sayın Hakan Bolat da Sayın Yenihayat ile görüşerek katkıları ve emekleri için bizzat teşekkür edip bundan sonraki kariyerinde kendisine ve ekibine başarılar diledi” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here