Emniyet, Huzur Operasyonunda 15 Kişiyi Yakaladı

0
33

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İskenderun’da çalışmalar gerçekleştirildi. 10 Aralık 2022 günü 12.00-22.00 saatleri arasında yapılan çalışmalarda 15 şüpheli yakalandı. Arama faaliyetleri kapsamında; tabanca, şarjör, dolu fişek, metamfetamin ve çalıntı laptop da ele geçirildi.

Kamu düzeninin sağlanmasına yönelik, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İskenderun’da arama faaliyetleri gerçekleştirildi. Emniyet görevlilerince yapılan arama ve kontrol çalışmalarında, uyuşturucu suçundan 3, hırsızlık suçundan 5, suç uydurma suçundan 1, silahla kasten yaralama olayının şüphelisi 1 ve diğer suçlardan 5 olmak üzere, toplamda 15 şüpheli yakalandı.

Yapılan uygulamalar sonunda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 24 adet dolu fişek, 31 gram metamfetamin, 2 adet payp, 1 adet çalıntı laptop, 9 adet şaşe numarası basımı yapılan numaratör ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler haklarında adli işlemmler yapılmak üzere emniyete götürülürken, ele geçirilenler de emniyete götürüldü. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here