Yeni Ünitelere Ekipman Desteği Talebi

0
77

itso-başhekim1Başhekim Yıldırım’dan, İTSO Başkanı Yılmaz’a Ziyaret

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Mete Burakçin ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İskenderun halkına sağlık anlamında son teknolojik donanımlarla hizmet verdiklerini belirten Başhekim Dr. Veysel Yıldırım, ziyarette hastanenin genel durumları hakkında da İTSO Başkanı Yılmaz’a bazı bilgiler verdi.

Anjiyo, Yara Bakım ve Tüp Bebek Üniteleri

Hastaneye yeni ünitelerin açılması ile vatandaşların artık Adana’ya gitmek zorunda kalmadıklarının altını çizen Başhekim Yıldırım, hastaneye son olarak Anjiyo, Yara Bakım ve Tüp Bebek Ünitelerini hizmete sunmanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Yıldırım yeni açılan üniteler için yeni ekipman ve cihazlara ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyaçların karşılanmasını da hayırsever kurum ve kuruluşlardan beklediklerini belirterek; “İTSO’nun bu tür sosyal projelere destek verdiğini biliyoruz ve bu anlamda sizlerin de hastanemize katkılarını bekliyoruz. Tabi bu katkıları İskenderun genelindeki tüm hayırsever kurum ve kuruluşlardan da bekliyoruz. Çünkü bu hastane hepimizin ve tüm İskenderun’a hizmet eden bir hastane” şeklinde konuştu.

itso-başhekim2

Kente Değer Katacak Projeleri Destekleriz

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise imkân ölçüsünde yardıma hazır olduklarını kaydederek; “İTSO olarak İskenderun’a bir fakülte ve yurt kazandırma projelerimiz mevcut. Bugüne kadar gerek fakültelerin kurulması ve İskenderun’a değer katacak projelerin her zaman yanında olduk. Sağlık çok önemli bir konu ve İskenderun için son derece önemli olan bu ünitelerin hizmete girmesinde emeği geçenlere ve katkı verenlere de teşekkür etmek lazım. Bizler de oda olarak imkânlar ölçüsünde elimizden gelen yardımı yapabiliriz” şeklinde konuştu.

Başhekim Veysel Yıldırım ve Başhekim Yardımcısı Mete Burakçin’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Yönetim Kurulu üyesi Necat Özkaya da hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here