Yener Ailesi ve Adnan Yener’in Acı Günü

0
76

Ertan Yener Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) İskenderun Şube Meclis Başkanı Adnan Yener, yeğeni Ertan Yener’i kaybetmenin kederini yaşıyor.

Aort yırtılması sonucu hayata veda eden Ertan Yener son yolcuğuna uğurlandı. Ertan Yener 65 yaşında evli ve üç çocuk babasıydı.

Vatan Partisi İskenderun ilçe üyelerinden olan Ertan Yener’in cenazesine yoğun bir katılım oldu. Merhumun cenazesi evinden alınarak Sakarya Camisinde kılınan cenaze namazından sonra Çankaya mezarlığında son yolcuğuna uğurlandı.

Ertan Yener’in cenaze törenine, Vatan Partisi Hatay İl Başkan Vekili Ali Başkut, İlçe Başkanı İbrahim Bedir, İlçe Sekreteri Sadık Karakaş, Ak Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kemal Kutlu, İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener ve sevenleri katıldılar. Yener Ailesi, defin sonucu Çankaya Mezarlığında başsağlığı dileklerini kabul etti.

Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Ertan Yener partimizin üyesiydi ve halkına bağlı bir insandı. Bir mücadele arkadaşımızı daha yitirdik. Başta ailesine ve partimize, sevenlerine Allah’tan başsağlığı diliyor, sevenlerinin ortak acısını paylaşıyor ve toprağı bol olsun, ışıklar içinde yatsın diyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here