Yemenli Öğrenciler Halk Gününe Katıldı

0
69

bld-halk günleri11İskenderun Belediyesi tarafından her hafta düzenli olarak yapılan Halk Günleri uygulamasına bu hafta yoğun katılım oldu. Halk gününe katılan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük; “Halkımızın dertlerine derman olmak üzere bu uygulamaya devam ediyoruz. Her hafta vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Değişik konularda talepler var. Yoğunlukta iş talepleri var. Elbette herkese iş, aş vermek istiyoruz. Bu bizim belediyecilik anlayışımız. Ancak bizimde imkânlarımız kısıtlı. Birimlerimizin birçoğu Büyükşehir Belediyesine aktarıldı. Mevcudiyetimiz ve gelirlerimiz azaldı” dedi.

Halk gününe katılan Yemenli öğrenciler de yardım taleplerini iletme fırsatı buldular. Mustafa Kemal Üniversitesinde öğrenci olduklarını söyleyen Yemen uyruklu Zaid Mansoor Ali ve arkadaşları bir süre Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ile görüşerek sıkıntılarını ve isteklerini anlattılar.

Belediye Brifing salonunda düzenlenen Halk Gününe katılan 72 yaşındaki Ahmet Kürkçü isimli vatandaş ise isteğini; “Buraya her gelenin bir derdi var ki geliyor. Bizde derdimizi anlatmak üzere Belediyeye geldik. Güzelköy Bağlık mevkiinde oturuyoruz. Yayla yolumuzun yapılmasını istiyoruz. Araçlarla çıkarken zorluk çekiyoruz” diyerek dile getirdi.

Katılan tüm vatandaşları tek-tek dinleyen İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, haklı tüm talepleri anında değerlendiriyoruz. Biz bunun için buradayız diyerek toplantı sonunda bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here