Yelkencilerimiz Yine Başarılı Oldu

0
167

yelken yarışması1Sporcularımız, Ermenek’ten Dereceyle Döndüler…

18-20 Eylül 2014 tarihlerinde Karaman ili, Ermenek ilçesi, Ermenek Baraj Gölü’nde 1.si düzenlenen yelken yarışlarına İskenderun Adana ve Ankara Yelken Kulüpleri’nden toplam 30 sporcu katıldı. Yarışmada başarılı bir performans sergileyen sporcularımız yine derece aldılar. Ermenekli olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan’ın da izlediği müsabakalar oldukça çekişmeli geçti.  Bakan Elvan, Ermenek ilçesinde Yelken Sporu için önemli yatırımlar yapacaklarını açıkladı.  Ödül töreninde, sporcularımız ödüllerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan’ın elinden aldılar. Müsabakalar sonunda, İskenderun Yelken Kulübü şu dereceleri elde etti;

Optimist genel klasman: 1. Efe Şıralı, 2. Ecem Mıstıkoğlu, Optimist junior klasmanı: 1. Efe Şıralı, 2. İrem Sütlü, Optimist bayanlar klasmanı: 1. Ecem Mıstıkoğlu, 2. İrem Sütlü, 3. Ezgim Mıstıkoğlu, Laser 4.7 genel klasman: 1. Mehmet Uğuz, Laser 4.7 gençler klasmanı; 3. Hüseyin Baran Demirkol.

Ermenek Baraj Gölü yarışmalarından sonra bir değerlendirme yapan İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü İrfan Durkal; “Sporcularımız başarılı yarışlar çıkardılar. Ermenek’te, Baraj Gölü yarışları içinde deneyimimizi arttırdık. Bizler için göl ya da deniz, tatlı su, tuzlu su fark etmiyor. Her şartta başarı için uğraş veriyoruz. Sporcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

yelken yarışması2

Elde Edilen Başarılar Tesadüf Değil

İskenderun Yelken Kulübü Genel Kaptanı Meriç Özkaya ise; “Genç kardeşlerimiz yine bizlere başarı ve derece mutluluğu yaşattılar. Kulübümüz hemen her yarışta iyi dereceler elde ediyor. Başarımızın temelinde çok çalışma ve takım ruhu var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ermenek yarışlarını değerlendiren bir diğer isim İskenderun Yelken Kulübü Başkanı Edip Zelluh da; “Başarılarımızın tesadüf olmadığını göstermekten dolayı onurluyuz. Sporcularımız her ortamda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Dayanışma ve kaynaşmayla her defasında zoru başarıyoruz. Daha büyük başarılar elde etmek üzere, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Antrenörümüzü ve sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here